Sporthal:

Sporthal Loosduinen
Groen van Prinstererlaan 500
2555 HZ, Den Haag

Op de dinsdagochtend wordt er getraind in een andere sporthal:

Sporthal Ockenburgh
Wijndaelerduin 27
2554 BX Den Haag

Trainingen op:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Tijden:

7:30 – 9:30

Trainers

Robbert de Keijzer (hoofdtrainer)
Michel da Silva (assistent trainer)
Dennis van Daalen (assistent trainer)

Lootschool

Segbroek College
Klaverstraat 7
2562 BT Den Haag

Facebook

Algemeen

De badmintontalenten van Zuid West Nederland trainen vier maal per week in Den Haag in sporthal Loosduinen en Ockenburgh. De trainingen worden gegeven door Robbert de Keijzer, Michel da Silva en Dennis van Daalen de Jel. Op het RTC werken we vanuit een onderbouwde visie, gebaseerd op de principes die voortvloeien uit het MeerJarenOpleidingsPlan voor de talentontwikkeling. Aan de hand van deze tool creëren we een positieve veilige groep en omgeving waarin alle spelers zich individueel op alle pijlers van talentontwikkeling kunnen ontwikkelen tot topsporters, met alle bijbehorende competenties. .

Trainers


Robbert de Keijzer

Hoi, ik ben Robbert de Keijzer. Naast mijn werk als talentcoach bij het RTC in Den Haag ben ik ook werkzaam bij de bond als manager opleidingen.
Ik zorg er in deze rol inhoudelijk voor dat de opleidingen up-to-date zijn en zorg ook voor de planning. Daarnaast geef ik zelf ook af en toe een bijscholing of opleiding in de rol van talentcoach. Zelf sport ik nog door te badmintonnen bij DKC, maar ook af en toe een balletje te slaan en een stukje te fietsen door de bergen. Naast het sporten houd ik ook van een spelletje en kan ik heel erg genieten van tijd samen met mijn twee kinderen.

Opleiding
HALO, SL4, BWF1 tutor en ShuttleTime tutor

Ervaring
Ik geef onderhand al twintig jaar training aan verschillende groepen.
Van jeugdgroepen die net beginnen tot senioren op eredivisie niveau.
Daarnaast ben ik in het verleden verantwoordelijk geweest voor de U19 en de U17 selectie van Badminton Nederland


Michel da Silva

Hallo, ik ben Michel da Silva. Badminton is bij mij een beetje een doorgeslagen hobby. Zo ben ik altijd in om verder te leren en een bijscholing te volgen, geef ik ieder jaar wel training bij één of meerdere clubs en ben ik 8 jaar geleden een badminton school begonnen.
Naast de trainingen sta ik in mijn eigen badminton winkel. Naast badminton houd ik van spelletjes, formule 1 en sinds kort stoeien met de kleine.

Opleiding
BWF level 1, BWF level 2, BWF level 1 Tutor, BWF level 2 Tutor, ASM Specialist, ShuttleTime tutor en Badminton Trainer 1

Ervaring
Ik ben als 18-jarige begonnen met training geven en loop dus nu al heel wat jaartjes mee. Ik vond altijd alle groepen en leeftijden leuk zolang men maar wilde leren en inzet toonde. Naast training geven bij het RTC in Den Haag ben ik ook hoofdtrainer van mijn eigen badminton school:
Badminton Training Center in Delft

Dennis van Daalen de Jel

Hoi, ik ben Dennis van Daalen de Jel. Sinds het seizoen 2020-2021 actief als trainer binnen het RTC in Den Haag, op maandag- en donderdagochtend.
Daarnaast geef ik gymles als leerkracht binnen een Kindcentrum in Den Haag. Hier verzorg ik lessen voor alle leerlingen in de leeftijdscategorie 4 t/m 13 jaar. Ook organiseer ik sportactiviteiten en toernooien buiten de schooltijden. Dit alles met als doel kinderen klaar te maken voor levenslang sporten. In mijn vrije tijd geniet ik samen met mijn vrouw en twee dochters van leuke dingen en probeer ik zoveel mogelijk te sporten. Na de trainingen sla ik zelf tegen een shuttle en als de zon weer schijnt ben ik te vinden op de tennisbaan of op de racefiets.

Opleiding
HBO- Sport en Bewegen, Deeltijdopleiding Lichamelijk Opvoeding, SL3 en BWF level 1 (aan het afronden)

Ervaring
In het verleden heb ik jeugdtrainingen verzorgd bij verschillende verenigingen. Nu zes jaar trainer van DKC Den Haag, waar ik de trainingen verzorg voor alle divisie teams en verantwoordelijk ben voor de coaching van team 1.

Topbadminton wordt mede mogelijk gemaakt door:


tekst-onderlogos1 NOC onderlogos BWF onderlogos Nederlandse loterij BE onderlogos fz forza 106 77 Core Emblem White