Sporthal:

Sporthal Loosduinen
Groen van Prinstererlaan 500
2555 HZ, Den Haag

Op de dinsdagochtend wordt er getraind in een andere sporthal:

Sporthal Ockenburgh
Wijndaelerduin 27
2554 BX Den Haag

Trainingen op:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Tijden:

7:30 – 9:30

Trainers

Michel da Silva (hoofdtrainer)
Paul de Graaf (assistent trainer)
Dennis Eversdijk (assistent trainer)

Lootschool

Segbroek College
Klaverstraat 7
2562 BT Den Haag

Facebook

Algemeen

De badmintontalenten van Zuid West Nederland trainen vier maal per week in Den Haag in sporthal Loosduinen en Ockenburgh. De trainingen worden gegeven door Michel da Silva, Paul de Graaf en Dennis Eversdijk. Op het RTC werken we vanuit een onderbouwde visie, gebaseerd op de principes die voortvloeien uit het MeerJarenOpleidingsPlan voor de talentontwikkeling. Aan de hand van deze tool creëren we een positieve veilige groep en omgeving waarin alle spelers zich individueel op alle pijlers van talentontwikkeling kunnen ontwikkelen tot topsporters, met alle bijbehorende competenties. .

Trainers

Michel da Silva
Hallo, ik ben Michel da Silva. Badminton is bij mij een beetje een doorgeslagen hobby. Zo ben ik altijd in om verder te leren en een bijscholing te volgen, geef ik ieder jaar wel training bij één of meerdere clubs en ben ik 8 jaar geleden een badminton school begonnen.
Naast de trainingen sta ik in mijn eigen badminton winkel. Naast badminton houd ik van spelletjes, formule 1 en sinds kort stoeien met de kleine.

Opleiding
BWF level 1, BWF level 2, BWF level 1 Tutor, BWF level 2 Tutor, ASM Specialist, ShuttleTime tutor en Badminton Trainer 1

Ervaring
Ik ben als 18-jarige begonnen met training geven en loop dus nu al heel wat jaartjes mee. Ik vond altijd alle groepen en leeftijden leuk zolang men maar wilde leren en inzet toonde. Naast training geven bij het RTC in Den Haag ben ik ook hoofdtrainer van mijn eigen badminton school:
Badminton Training Center in Delft

Paul de Graaf
Hey, ik ben Paul de Graaf, 46 jaar en gek op badminton vanaf mijn negende. Mijn vrouw en twee zoons badmintonnen ook. Vele jaren ben ik vrijwilliger geweest bij het Dutch International, waar ik enkele jaren toernooidirecteur was. Op het moment dat ik coach werd van het eredivisieteam van Velo, ben ik daarmee gestopt. Dit seizoen ben ik met Dicky Palyama coach van het eredivisieteam van Dropshot en kijk ik er ook naar uit om aan te vangen als coach bij het RTC Den Haag. Daarnaast ben ik bijna 20 jaar werkzaam geweest in ziekenhuizen en ben ik op 1 augustus 2022 begonnen als fulltime manager Housing First Den Haag en Delft bij het Leger des Heils.

Opleiding
Gewichtsconsulent, Expert, BWF level 1

Ervaring
Als speler heb ik 37 jaar ervaring. Ik ben jarenlang scheidsrechter geweest, ook internationaal heb ik van die kant badminton leren kennen. Op het moment dat ik daarmee stopte ben ik training gaan geven en gaan coachen. Naast het RTC, ben ik op dit moment trainer bij de badmintonschool, Conquesto, DEO en Onder Ons en ben ik personal trainer.

Topbadminton wordt mede mogelijk gemaakt door:


tekst-onderlogos1 NOC onderlogos BWF onderlogos Nederlandse loterij BE onderlogos fz forza 106 77 Core Emblem White