Sporthal:

Fanny Blankers-Koen
Marathonlaan 12
1318 EE Almere

Trainingen op:

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Tijden:

Ma 07.00-09.00 (Academy +Elite)
Di 06.45-08.45 (Elite)
Wo 06.45-08.45 (Academy+Elite)
Do 07.00-09.00 (Academy+Elite)
Vr 07.00-09.00 (Academy+Elite)

Trainers

Suzanne Mulkens (hoofdtrainer Elite)
Jeffrey de Jonker (trainer Academy)
Pjotr Odijk (trainer Academy)

Lootschool

Helen Parkhurst
Bongerdstraat 1
1326 AA Almere

Facebook

Algemeen

Het RTC Almere bestaat uit twee onderdelen, die tegelijk trainen in de ochtend. De Academy, voor spelers t/m 4e divisie en de Elite, vanaf 3e divisie en hoger. Dit is slechts een leidraad, want in welk onderdeel je geplaatst wordt, is afhankelijk van de beoordeling van de trainers waar o.a. gekeken wordt naar je niveau en de aansluiting op de groep.

Het RTC-BTF Almere heeft een nauwe samenwerking met het Helen Parkhurst, een LOOT-school in Almere. De kinderen trainen vroeg, zodat ze vaak slechts één lesuur missen in de ochtend. Als spelers minimaal 4x in de week komen trainen, krijgen ze indien gewenst een status waarmee de school rekening met ze moet houden als het om trainingsuren en toernooien gaat.

In het jaar dat kinderen van de basisschool overgaan naar de middelbare school, wordt er gekeken of ze vaardig genoeg zijn voor de Academy. Er is nauw contact met de hoofdtrainer van de Badmintonschool om te bepalen welke spelers mogelijk geschikt zijn. Deze spelers worden dan ook geadviseerd om voor te spelen. Daarnaast kan men altijd op eigen initiatief aanmelden voor de voorspeeldagen.

Voor spelers die verder weg wonen, maar zich wel aan willen sluiten bij het RTC-BTF Almere (en deze zijn ook aangenomen), is een mogelijkheid om te verhuizen naar Almere. Wij hebben een spelers huis, beter bekend als het ‘BTF-huis’, waarin vrijwel altijd kamers beschikbaar zijn. Ook voor langere perioden!

Voor meer informatie over het RTC-BTF Almere kunt u contact opnemen met de manager Angela Jens via mailadres rtc@btf.training of onze website raadplegen op www.btf.center.

Trainers

Suzanne Mulkens
Mijn naam is Suzanne Mulkens, geboren en getogen in Amsterdam. Ik woon sinds 2006 in Almere, waar ik momenteel hoofdtrainer ben van het RTC-BTF Almere. Zelf ben ik nog te vinden op de baan en speel derde divisie voor de lol, bij BV Almere. Ik wil nog wel graag winnen, maar belangrijker is het sociale aspect tegenwoordig. Bij BV Gaasperdam in Amsterdam ben ik begonnen als zevenjarige, nadat een turncarrière al vroegtijdig was mislukt.

Ervaring
Mijn eerste trainers taken heb ik opgepakt toen ik 16 was. Op mijn 18de heb ik de toenmalige TC1 cursus gevolgd en een paar jaar later onder leiding van Martijn van Dooremalen mijn SL4 diploma behaald. Ik geniet nog steeds ontzettend van het training geven en de interactie met de spelers. Vroeg mijn bed uit, maar daar haal ik veel voldoening uit.
Zelf heb ik jaren training gegeven bij BV Gaasperdam, breedtetraining Amstelveen, BVAB, BV Almere en de BTF. Aan zowel jong als oud. Nu geef ik al vier jaar training aan spelers tussen 3e divisie en eredivisie niveau bij de Elite, een afdeling binnen het RTC-BTF Almere.

Opleidingen
HBO, TC1, SL4, ASM Advanced en BWF1 (aan het afronden)

Topbadminton wordt mede mogelijk gemaakt door:


tekst-onderlogos1 NOC onderlogos BWF onderlogos Nederlandse loterij BE onderlogos fz forza 106 77 Core Emblem White