Badmintonschool Learn to Fly
Gecertificeerd door Badminton Nederland met twee sterren


Sporthal + adres:

Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12
2592 CE Den Haag

Trainingsdagen:

Woensdag van 16:00 – 18:00 uur
Vrijdag van 19.00 – 21.00 uur

Trainers:

Tak Ling Lam, Eefje Janssen en David Fliers (assistent)

Website:

www.learntoflytoo.nl

Contactpersoon + gegevens

Tak Ling & Eefje, taklingeneefje@gmail.com

Wij zijn Tak Ling en Eefje. We hebben als badmintonspelers heel wat ervaring. We hebben in de Nederlandse jeugdselectie gespeeld, we zijn in de Eredivisie voor verschillende clubs uitgekomen en we hebben ook voor buitenlandse clubs gespeeld.

Naast onze badminton carrière hebben we ook hard gewerkt aan een maatschappelijke carrière. Eefje heeft inmiddels een mooie carrière opgebouwd als onderwijzer en onderwijsmanager en begint zeer binnenkort met een nieuwe baan als beleidsadviseur bij de landelijke MBO Raad. Tak Ling heeft jarenlang ervaring in de gehandicaptenzorg en werkt momenteel als jeugd- en gezinscoach in wijkteams bij gemeente Rotterdam.

We willen onze sport- en maatschappelijke carrières combineren en daarom hebben we stichting Learn to Fly opgericht. We benaderen de sport vanuit een pedagogisch oogpunt. Daarnaast willen we graag onze liefde voor badminton graag met jullie delen! Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we staan je graag te woord!

Topbadminton wordt mede mogelijk gemaakt door:


tekst-onderlogos1 NOC onderlogos BWF onderlogos Nederlandse loterij BE onderlogos fz forza 106 77 Core Emblem White