Badmintonschool Utrecht
Gecertificeerd door Badminton Nederland met 2 sterren

Sporthal Maandag:
Sporthal De Dreef
Schooneggendreef 27
3562 GG in Utrecht

Sporthal Woensdag
Fazantenhal
Fazantenkamp 163
3607 CH in Maarssenbroek (tussen basissscholen)

Trainingsdagen:
Maandag: 18:30 – 20:00
Woensdag: 18:00 – 19:30 en 19:30 – 21:00

Trainers:
Eric Martherus, Tiny Boeren en Celeste Greve

Website:
www.badmintonschoolutrecht.nl

Contactpersoon:
Andrea Grim
Email: info@badmintonschoolutrecht.nl

Geïnspireerd door enthousiaste badmintonspelers die op zoek zijn naar verbetering en meer uitdaging is het initiatief voor Badmintonschool Utrecht in augustus 2020 ontstaan.

De trainingen van Badmintonschool Utrecht zijn bedoeld voor jeugdspelers die, aanvullend op de training bij de vereniging, extra willen trainen. Tijdens de trainingen staat de ontwikkeling van de speler centraal, de trainingen zijn dan ook spelergericht. De individuele ontwikkelpunten vormen de basis van de trainingsopzet. Tijdens de trainingen komen coördinatie, techniek, tactiek en mentale vaardigheden aan bod.

Bij Badmintonschool Utrecht kan er twee keer in de week getraind worden. De hoofdtrainingsavond is maandag. Wanneer er interesse is voor twee keer per week trainen, is de tweede training op woensdagavond.

Badmintonschool Utrecht wil ook gaan dienen als zowel opleidingsinstituut als vraagbaak voor trainers in de regio. Met mede als doel om de regio waarin Badmintonschool Utrecht actief is sterker te maken. Verder wil Badmintonschool Utrecht graag de samenwerking aangaan met verenigingen in de regio, andere badmintonscholen en niet te vergeten met Badminton Nederland.

Foto van Badmintonschool Utrecht

Topbadminton wordt mede mogelijk gemaakt door:


tekst-onderlogos1 NOC onderlogos BWF onderlogos Nederlandse loterij BE onderlogos fz forza 106 77 Core Emblem White