Badmintonstars

Ben jij gek op badminton, onder de 13 jaar en kijk je vol bewondering naar Selena en Robin? Dan is Badmintonstars iets voor jou! In het najaar van 2019 lanceerden we dit project om kinderen die spelen in de leeftijdscategorie U11/U13 te laten proeven aan het leven van een topbadmintonner.

Badmintonstars heeft als doel om kinderen (en hun ouders) op een leuke/leerzame en inspirerende manier kennis te laten maken met de wereld van topbadminton. We verwachten jonge badmintonners die veel plezier in hun sport beleven, leergierig zijn en beter willen worden. Daarnaast willen we met dit project de relaties met externe trainers van bijvoorbeeld Badmintonscholen versterken en tevens is dit een mooie tool om al vroeg talent te herkennen.

Badmintonstars is een pakket van acht trainingen onder leiding van een van de talentcoaches van Badminton Nederland. Indien mogelijk vindt een van deze acht trainingen plaats tijdens de Yonex Dutch Open of de FZ Forza NK in Almere. Dit om de topsportbelevenis nog groter te maken. Bij aanvang ontvangen de deelnemers ook een leuke goodie bag.

In 2020 en 2021 hebben we helaas geen editie van Badmintonstars kunnen organiseren. We hopen dat dit in 2022 wel gaat lukken. Houd de online kanalen van Badminton Nederland goed in de gaten voor het laatste nieuws over Badmintonstars.

De bedrukking van de shirts is mogelijk gemaakt door Proforto Bedrijfskleding: 

Topbadminton wordt mede mogelijk gemaakt door:


tekst-onderlogos1 NOC onderlogos BWF onderlogos Nederlandse loterij BE onderlogos fz forza 106 77 Core Emblem White