Badmintonschool Utrecht
Gecertificeerd door Badminton Nederland met twee sterren

Sporthal + adres:Sporthal De Speler (ma)
Thorbeckelaan 18C in Utrecht
 
Sporthal De Dreef (woe)
Schooneggendreef 27 in Utrecht

Trainingsdagen:

Maandag en Woensdag 18:00-19:30 uur

Trainers:

Eric Martherus, Tiny Boeren en Celeste Greve

Website:

www.badmintonschoolutrecht.nl

Contactpersoon + gegevens

Andrea Grim, info@badmintonschoolutrecht.nl

Geïnspireerd door enthousiaste badmintonspelers die op zoek zijn naar verbetering en meer uitdaging is het initiatief voor Badmintonschool Utrecht in augustus 2020 ontstaan.

De trainingen van Badmintonschool Utrecht zijn bedoeld voor jeugdspelers die, aanvullend op de training bij de vereniging, extra willen trainen. Tijdens de trainingen staat de ontwikkeling van de speler centraal, de trainingen zijn dan ook spelergericht. De individuele ontwikkelpunten vormen de basis van de trainingsopzet. Tijdens de trainingen komen coördinatie, techniek, tactiek en mentale vaardigheden aan bod.

Vanaf seizoen 2021-2022 biedt Badmintonschool Utrecht niet alleen de mogelijkheid voor één keer in de week trainen, maar kan er ook twee keer in de week getraind worden. De hoofdtrainingsavond is woensdag, wanneer er interesse is voor twee keer per week trainen bij Badmintonschool Utrecht kan dit op de maandagavond.

Badmintonschool Utrecht wil ook gaan dienen als zowel opleidingsinstituut als vraagbaak voor trainers in de regio. Met mede als doel om de regio waarin Badmintonschool Utrecht actief is sterker te maken. Verder wil Badmintonschool Utrecht graag de samenwerking aangaan met verenigingen in de regio, andere badmintonscholen en niet te vergeten met Badminton Nederland.

Topbadminton wordt mede mogelijk gemaakt door:


tekst-onderlogos1 NOC onderlogos BWF onderlogos Nederlandse loterij BE onderlogos fz forza 106 77 Core Emblem White