Nationale Jeugdselectie U17

In de Nationale Jeugdselectie U17 trainen en spelen de talenten van Badminton Nederland, in de leeftijd tot 17 jaar, onder leiding van de bondstrainer U17 Robbert de Keizer. Sommige spelers uit deze selectie zijn al geselecteerd voor het toptalentenprogramma op Papendal. Deze spelers trainen op Papendal en volgen hun opleiding in Arnhem.

Samenstelling Jeugdselectie U17 2017-2018

Hieronder vind je een overzicht van de spelers de deelnemen aan de Nationale jeugdselectie U17 van Badminton Nederland. Door te klikken op de naam van de speler kun je het spelersprofiel van deze speler inzien.

 

van der Aar, Wessel

Achthoven, Finn

Buijk, Andy

Kuiper, Charissa

Mayer, Chloe

Sugiharto, David

Tan, Amy

Versteeg, Meike

Wassink, Brian

Wieland, Max

 Teamfoto U17 selectie 2017 2018

Programma

De Nationale Jeugdselectie U17 traint wekelijks op woensdag samen met de Senioren, U19 en U15 selectie. Diegenen die niet in de buurt van Papendal wonen trainen dagelijks bij een officieel regionaal trainingscentrum van Badminton Nederland en/of bij de vereniging of ergens anders. 
Naast belangrijke Junior-evenementen, zoals EK junioren U17, de Yonex Dutch Junior International, het Carlton International Youth Tournament en de 6 Nations U17, nemen deze spelers ook al deel aan toernooien in het junioren circuit van Badminton Europe. Klik hier voor het trainings/toernooi schema van de U17 spelers.

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77