YONEX Estonian International 2020

Van donderdag 9 tot en met zondag 12 januari vindt in Tallinn (Estland) de YONEX Estonian International 2020 plaats, onderdeel van de International Series.

Voor Nederland komen de volgende spelers in actie.

Mannenenkel
Aram Mahmoud begint zijn toernooi tegen de Belg Maxime Moreels waartegen hij niet eerder in actie kwam.

Vrouwenenkel
Soraya de Visch Eijbergen is als vierde geplaatst en opent tegen een qualifier op vrijdag. @Amy Tan start morgen in het kwalificatietoernooi tegen Sara Boyle uit Ierland.

Mannendubbel
Het koppel Ruben Jille/ Ties Van Der Lecq (als achtste geplaatst) gaat het opnemen tegen de voor hun onbekende Andreas Ioannou en Christakis Temereas uit Cyprus.

Gemengddubbel
Voor het als vijfde geplaatste duo Ties van der lecq/ Imke van der Aar is de eerste tegenstander het Estse koppel Kristjan Kaljurand/ Hannaliina Piho. Ook zij speelden niet eerder tegen elkaar. Voor Imke is het na lange tijd weer haar eerste partij op een internationaal toernooi.

Vrouwendubbel
Amy Tan speelt samen met Helis Pajuste uit Estland. Zij beginnen hun toernooi tegen het Portugese koppel Ana Fernandes/ Ines Pardilho en speelden nog niet eerder tegen elkaar.

Veel succes allemaal!

Kijk voor de speelschema’s op: https://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=6D70113B-5B61-4FE1-845D-BFC95C2D7747&c=NED

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77