Halve finales voor Amy Tan en koppel Jaymie Laurens/Kelly van Buiten in Portugal

Amy Tan en het koppel Jaymie Laurens/Kelly van Buiten staan vandaag in de halve finales van de XI Portuguese International Junior Championships 2019.

Vrouwenenkel
De als eerste geplaatste Amy Tan neemt het In het Portugese Caldas da Rainha in haar halve finale op tegen de Bulgaarse Gergana Pavlova. In de kwartfinales won Amy in drie games met 13/21, 21/18, 21/17 van de als zevende geplaatste Italiaanse Yasmine Hamza.

Vrouwendubbel
Jaymie Laurens en Kelly van Buiten spelen tegen het als eerste geplaatste koppel Judith Mair/ Chiara Passeri uit Italië voor een plek in de finale. Op weg naar de halve finales versloegen Jaymie en Kelly het als derde geplaatste Franse duo Charlotte Ganci/ Chloé Segrestan (21/18, 13/21, 21/12) en in de kwartfinales met 21/16, 21/9 Candela Arcos en Ruth Veiguela uit Spanje.

Dyon van Wijlick, Finn Achthoven, Andy Buijk, David Sugiharto, Diede Odijk, Nadia Choukri en Novi Wieland komen vandaag niet meer in actie.

Kijk voor de uitslagen en speelschema’s op: https://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

Foto Badminton Nederland

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77Core Emblem White