Badminton Nederland en RTC-Breda gaan samenwerken

Afgelopen week hebben Badminton Nederland en RTC-Breda een overeenkomst ondertekend met het doel samen te werken aan talentontwikkeling.

Badminton Nederland wil graag een actieve samenwerking aangaan met badmintonscholen/talentcentra en zo werken aan de talentontwikkeling in Nederland. Samen met de badmintonscholen/talentcentra moet de eerste stap gezet worden richting de top en de doorstroom naar de Regionale TrainingsCentra (RTC) in Nederland.

RTC-Breda werd na beoordeling beloond met twee sterren. Of scholen in aanmerking komen voor samenwerking hangt af van de beoordeling van het Badminton Nederland sterrensysteem.

De eerste ster (Ster 1) is vrij toegankelijk, ook voor kleine badmintonscholen/talentencentra. Om ster twee (Ster 2) te krijgen zal de badmintonschool/talentcentrum verder ontwikkeld moeten zijn en meer moeten kunnen (aan) bieden.

Badminton Nederland was onder de indruk van de goede organisatie van RTC-Breda in zijn geheel, die goed was voor twee sterren. Deze 2-sterren-waardering werd bekrachtigd door de ondertekening van een overeenkomst door algemeen manager Hans Emmerik en hoofdtrainer Frans Neelis van RTC-Breda samen met manager topbadminton Ilse Vaessen van Badminton Nederland.

Meer informatie is te vinden op http://top-badminton.nl/opleiding-talenten/badminton-scholen

Kijk voor meer info over RTC-Breda op: https://www.rtcbreda.nl/index.php

Foto Badminton Nederland

 

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77