Drie Nederlandse halve finales bij Yonex Polish International 2019

In Bierun (Polen) staan de koppels Debora Jille/ Alyssa Tirtosentono, Ruben Jille/Ties van der Lecq en Ruben Jille/ Alyssa Tirtosentono in de halve finales die vandaag vanaf 10 uur worden gespeeld.

Vrouwendubbel
Het koppel Debora Jille/ Alyssa Tirtosentono neemt het in de halve finales op tegen de als nummer een geplaatste Zweedse vrouwen Emma Karlsson en Johanna Magnusson. In de kwartfinales wisten Debora en Alyssa in drie games met 21/13, 11/21, 21/18 te winnen van het Engelse koppel Molly Chapman/ Fee Teng Liew.

Mannendubbel
Ruben Jille en Ties Van Der Lecq (als vijfde geplaatst) nemen het na met 21/17, 21/15 te hebben gewonnen van Mads Emil Christensen en Emil Hybel (Denemarken) opnieuw op tegen een Deens koppel. Mikkel Mikkelsen en Jeppe Bay (als vierde geplaatst) zijn hun tegenstanders in de halve finales.

Gemengddubbel
Het koppel Ruben Jille/ Alyssa Tirtosentono (als zevende geplaatst) speelt voor een plek in de finale tegen het duo Mads Emil Christensen (Denemarken) en Emma Karlsson (Zweden), na in de kwartfinale met 21/13, 21/14 het Duitse koppel Johannes Pistorius/ Judith Petrikowski te hebben verslagen.

Mannenenkel
Aram Mahmoud moest in de tweede ronde na 1 uur en 13 minuten met 20/22, 21/19, 19/21 net zijn meerdere erkennen in de als derde geplaatste Michal Rogalski uit Polen.

Kijk voor de speelschema’s op: https://bwflive.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

Fotocredits Silesia Badminton

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77