Wisselende resultaten bij EK U17 individueel

De Nederlandse spelers en speelsters hebben bij het individuele toernooi van de Europese Kampioenschappen U17 in Gniezno (Polen) wisselende resultaten behaald op dag 2 en 3.

Vrouwenenkel
Nadia Choukri staat in de vierde ronde na overwinningen op Bjarnhild I Bud Justinussen van de Faeröer Eilanden met 21/10, 21/9 en vandaag op de Zwitserse Adina Panza met 21/19, 21/10.

Mannendubbel
Het koppel David van Dalm/ Rens Lagrouw is ook door en gaat nu spelen tegen Iakovos Acheriotis en Aris Kattirtzi uit Cyprus in de derde ronde na hun winst met 25/23, 19/21, 21/17 op de Roemenen Petre Comaneanu en Mihnea Craciun.

Vrouwendubbel
De koppels Jaymie Laurens/ Nadia Choukri en Diede Odijk/ Iris van Leijsen staan eveneens in de volgende ronde en nemen het daarin op tegen respectievelijk Anna Czuchra/ Julia Piwowar uit Polen en de Belgische Siebelijn de Sutter/ Lien Lammertyn.

Mannenenkel
Noah Haase werd na een bye in de eerste ronde uitgeschakeld in ronde twee door de Deen Mads Juel Møller met 6/21, 14/21. Door opgave van Dyon van Wijlick was het ook klaar voor Noah in het mannendubbel.

Gemengddubbel
Rens Lagrouw en Iris van Leijsen wisten na een bye en hun winst op het Turkse koppel Abdulsamet Ozdemir/ Cansu Ercetin met 17/21, 21/17, 21/17 helaas niet te winnen van het als nummer zes geplaatste koppel uit Spanje Jacobo Fernandez en Lucia Rodriquez. Zij verloren met 20/22,16/21.

Badminton Europe doet live-streamen op YouTube pagina: https://www.youtube.com/user/BadmintonEuropeConf…

Kijk voor de uitslagen en speelschema's op: https://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

Foto's Badminton Nederland

 

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77