Jaymie Laurens geselecteerd voor S-1 Selectie.

Voor het aankomende seizoen is Jaymie Laurens alsnog geselecteerd voor de S-1 selectie. Na het bericht van Jacco Arends dat hij een punt heeft gezet achter zijn Internationale carrière kwam er volgens de richtlijnen van NOC NSF een plek vrij in de Senioren selectie. 

In overleg met de technische staf is er besloten dat Alyssa Tirtosentono doorgeschoven wordt van de S-1 selectie naar de Senioren selectie. 

Alyssa heeft het afgelopen jaar een grote vooruitgang laten zien op Papendal en bij de Internationale toernooien. Voor de staf was de keus dan ook niet zo moeilijk om haar door te schuiven naar de Senioren Selectie. 

Doordat Alyssa is doorgeschoven kwam er ook in de S-1 Selectie een plekje vrij, na goed overleg bij de technische staf is ervoor gekozen om Jaymie Laurens alsnog te selecteren om aankomend seizoen fulltime op Papendal te komen trainen. Naast Kelly van Buiten, Robin Mesman en Nadia Choukri zal zij dus de vierde intstroomster worden in het fulltime programma op Papendal. 

De S-1 selectie waar Dicky Palyama en Eefje Muskens de hoofdcoaches van zijn bestaat verder uit: Gijs Duijs, Wessel van der Aar, Ties van der Lecq, Brian Wassink, Finn Achthoven, Andy Buijk en Meike Versteeg.

In de Nationale S-1 selectie trainen en spelen de toptalenten tot 22 jaar. Trainingen zijn twee keer per dag wat door spelers gecombineerd wordt met een studie in de directe omgeving van Papendal. Al de S-1 selectie spelers wonen op Papendal of in de directe omgeving om het fulltime programma te kunnen volgen. 

Foto's van Badminton Nederland. 

Alyssa Tirtosentono 350 524

Alyssa Tirtosentono

 Jaymie Laurens 375 562 

Jaymie Laurens 

 

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77