Alle Nederlanders door na dag 3 European Games 2019

Na dag 3  hebben Mark Caljouw en Soraya De Visch Eijbergen de achtste finales bereikt en staan de koppels Selena Piek/ Cheryl Seinen, Robin Tabeling/ Selena Piek en Jelle Maas/ Robin Tabeling in de kwartfinales.

Mannenenkel
Mark Caljouw (als derde geplaatst) werd eerste in groep C na met 21/18, 21/14 te hebben gewonnen van de Pool Michal Rogalski en neemt het in de achtste finales op tegen Azmy Qowimuramadhoni uit Azerbeidzjan.

Vrouwenenkel
Nederlands kampioene Soraya De Visch Eijbergen eindigde ook als eerste in haar groep en neemt het in de achtste finales op tegen de Zwitserse Sabrina Jaquet. Soraya had in haar laatste groepswedstrijd een walkover nadat de Spaanse Beatriz Corrales zich had afgemeld.

Mannendubbel
Jelle Maas en Robin Tabeling verloren in groep A met 20/22, 12/21 van het als eerste geplaatste Deense koppel Kim Astrup/ Anders Skaarup Rasmussen. In de kwartfinales spelen Jelle en Robin nu tegen de nummer vier van de plaatsingslijst Mark Lamsfuss en Marvin Seidel uit Duitsland.

Vrouwendubbel
De als vierde geplaatste Selena Piek en Cheryl Seinen bleven ongeslagen in groep D door te winnen van het duo Bengisu Ercetin/ Nazlıcan Inci uit Turkije met 21/1, 21/14. Hun volgende tegenstanders zijn het als eerste geplaatste Deense koppel Maiken Fruergaard/ Sara Thygesen.

Gemengddubbel
Robin Tabeling en Selena Piek komen vandaag in groep C nog in actie voor hun derde wedstrijd tegen het Poolse koppel Pawel Smilowski/ Magdalena Swierczynska, maar zullen normaal gesproken doorgaan in het toernooi.

Kijk voor alle speelschema’s en uitslagen op: http://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

Photocredits Orange Pictures

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77