Oranje zegekar dendert door op dag 2 European Games 2019

Ook op dag 2 van de European Games 2019 in Minsk (Wit-Rusland) hebben onze toppers hun groepswedstrijd weten te winnen en zich zo al weten te plaatsen voor de volgend ronde. Voor Mark Caljouw, Soraya De Visch Eijbergen en de koppels Selena Piek/ Cheryl Seinen, Robin Tabeling/ Selena Piek en Jelle Maas/ Robin Tabeling staat vandaag de laatste wedstrijd in de groep op het programma.

Mannenenkel
Mark Caljouw (als derde geplaatst) was met 21/14, 21/16 te sterk voor Cristian Savin (Moldavië) in groep C.

Vrouwenenkel
Nederlands kampioen Soraya De Visch Eijbergen versloeg in groep F Anastasiya Cherniavskaya uit Wit-Rusland met 21/13, 21/9.

Mannendubbel
In groep A was de winst voor Jelle Maas en Robin Tabeling. Zij waren met 18/21, 21/19, 21/13 uiteindelijk te sterk voor het koppel Milosz Bocha/ Adam Cwalina uit Polen.

Vrouwendubbel
De als vierde geplaatste Selena Piek en Cheryl Seinen wonnen in groep D overtuigend van het duo Alzbeta Basova/ Michaela Fuchsova (Tsjechië) met 21/11, 21/9.

Gemengddubbel
Robin Tabeling en Selena Piek zorgden in groep C voor een verrassing door de als derde geplaatste Mark Lamsfuss en Isabel Herttrich uit Duitsland met duidelijke cijfers te verslaan: 21/17, 21/8.

Kijk voor alle speelschema’s en uitslagen op: http://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

Foto Badminton Nederland

 

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77