Alle Nederlanders door bij Brazil International Challenge 2019

Bij de 34e editie van de Brazil International Challenge in het Braziliaanse Campinas zijn alle Nederlanders nog in het toernooi.

Mannenenkel
De als eerste geplaatste Mark Caljouw staat in de kwartfinale na winst op de Fransman Lucas Claerbout met 21/15, 21/19 en met 21/15, 21/16 tegen Kai Schaefer uit Duitsland. De tegenstander van Mark is de Mexicaan Lino Munoz.

Vrouwendubbel
Selena Piek en Cheryl Seinen (als tweede geplaatst) hadden de eerste ronde een bye en beginnen in de tweede ronde tegen het Amerikaanse koppel Ariel en Sydney Lee.

Mannendubbel
Ook het als het tweede geplaatste duo Jelle Maas/ Robin Tabeling begonnen met een bye en nemen het in de tweede ronde op tegen het Braziliaanse koppel Job Castillo en Lino Munoz. Ruben Jille en Jacco Arends hebben hun eerste ronde met 21/13, 21/12 gewonnen van de Brazilianen Gabriel Cury en Matheus Diniz en gaan nu spelen tegen het koppel Christian Araya/ Ivan Leon uit Chili.

Gemengddubbel
Selena Piek en Robin Tabeling (als tweede geplaatst) hebben de kwartfinales bereikt waarin Ty Alexander Lindeman en Rachel Honderich uit Canada de tegenstanders zijn. Selena en Robin wonnen eerder al van de koppels Brian Yang/ Michelle Tong uit Canada (21/9, 21/12) en Izak Batalha/ Tamires Santos uit Brazilië met twee keer 21/11.

Ook het koppel Jacco Arends/ Cheryl Seinen staat in de kwartfinales na winst op de Amerikaanse koppels Ryan Chew/ Sydney Lee met 21/14, 21/10 en Raju Rai/ Allison Lee met 21/14, 21/8. Jacco en Cheryl nemen het nu op tegen de nummer een van de plaatsingslijst Evgenij Dremin/ Evgenia Dimova uit Rusland.

Kijk voor het speelschema en de uitslagen op: http://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

Foto’s Badminton Nederland

 

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77