Brazil International Challenge 2019

Brazil International Challenge 2019

Van woensdag 1 tot en met zondag 5 mei vindt in het Braziliaanse Campinas de 34e editie van de Brazil International Challenge plaats. Het toernooi is de eerste in het kwalificatietraject voor de Olympische Spelen van Tokyo 2020, welke maandag 29 april is gestart.

Voor Nederland komen de volgende spelers vanaf donderdag in actie.

Mannenenkel
Nederlands kampioen Mark Caljouw is als eerste geplaatst en neemt het in zijn eerste ronde op tegen de Fransman Lucas Claerbout.

Vrouwendubbel
Selena Piek en Cheryl Seinen (als tweede geplaatst) hebben de eerste ronde een bye en beginnen in de tweede ronde tegen het Amerikaanse koppel Ariel en Sydney Lee.

Mannendubbel
Ook het als het tweede geplaatste duo Jelle Maas/ Robin Tabeling begint met een bye en stuit daarna op een Mexicaans of Braziliaans koppel. Ruben Jille en Jacco Arends starten hun toernooi in de eerste ronde tegen de Brazilianen Gabriel Cury en Matheus Diniz.

Gemengddubbel
Selena Piek en Robin Tabeling zijn als tweede geplaatst en beginnen tegen Brian Yang en Michelle Tong uit Canada. Het koppel Jacco Arends/ Cheryl Seinen opent tegen het Amerikaanse duo Ryan Chew/ Sydney Lee.

Kijk voor het speelschema en de uitslagen op: http://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=3ABB8344-A21A-488B-881D-90F6EFDE2ABB&c=NED

 

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77