Yonex German Open 2019

Vanochtend is Muelheim an der Ruhr de Yonex German Open 2019 van start gegaan met het kwalificatietoernooi en later zal worden begonnen met de eerste ronde gemengddubbels.  

Voor Nederland komen de volgende spelers in actie: 

Mannenenkel

Mark Caljouw, die vorige week nog de Austrian Open 2019 won, zal het in de eerste ronde gaan opnemen tegen Lee Zii Jia ut Maleisië. 

Mannendubbel 

In het mannendubbel spelen Jacco Arends en Ruben Jille tegen Kim Won Ho en Seo Seung Jae uit Zuid-Korea. Voor Robin Tabeling en Jelle Maas is de tegenstander nog niet bekend, dit zal een koppel worden uit de kwalificatie. 

Vrouwendubbel

Selena Piek en Cheryl Seinen starten het toernooi tegen een jong koppel uit Zweden Johanna Magnusson en Emma Karlsson. Het koppel Imke van der Aar/ Debora Jille is doorgeschoven naar het hoofdtoernooi en speelt de eerste ronde tegen de Chinezen Li Wenmei en Zheng Yu. 

Gemengddubbel

Robin Tabeling en Selena Piek zijn doorgeschoven naar het hoofdtoernooi en spelen in de eerste ronde tegen het als 7e geplaatste koppel Praveen Jordan en Melati Daeva Oktavianti uit Indonesië. Jacco Arends en Cheryl Seinen komen de eerste ronde in actie tegen Rodion Alimov en Alina Davletova uit Rusland. 

Kwalificatietoernooi
In het kwalificatietoernooi hebben Ruben Jille en Imke van der Aar hun wedstrijd gewonnen tegen het Poolse duo Pawel Smilowski en Magdalena Swierczynska met 21-13/21-17. Zij zullen morgen in het hoofdtoernooi uitkomen tegen het als 6e geplaatste Indonesische duo Hafiz Faizal en Gloria Emanuelle Widjaja. 

Wij wensen alle spelers veel succes! 

Kijk voor de speelschema’s en uitslagen op: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=444F7F0E-65BC-4F1E-A602-08ED7B5962A4

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77