Nederlanders door bij Austrian Open 2019

Bij de Austrian Open 2019 in Wenen zijn Mark Caljouw en de koppels Jacco Arends/ Cheryl Seinen en Robin Tabeling/ Selena Piek door naar de tweede ronde die vandaag wordt gespeeld.

Mannenenkel
De
als eerste geplaatste Mark Caljouw begon het toernooi met een overtuigende 21/13, 21/5 overwinning op Adam Mendrek uit Tsjechië en neemt het in de tweede ronde op tegen de Deen Ditlev Jaeger Holm.

Gemengddubbel
De koppels Robin Tabeling/ Selena Piek (als achtste geplaatst) en de als vijfde geplaatste Jacco Arends/ Cheryl Seinen zijn door. Er werd ruim gewonnen van respectievelijk het Deense koppel Mathias Thyrri/ Elisa Melgaard (21/16, 21/9) en het duo Dominik Stipsits/ Serena Au Yeong uit Oostenrijk met 21/10, 21/18.

Jacco en Cheryl gaan nu spelen tegen het koppel Danny Bawa Chrisnanta/ Tan Wei Han uit Singapore en Robin en Selena ontmoeten in de tweede ronde het Engelse duo Tom Wolfenden/ Jenny Moore.

Vrouwenenkel
Voor Gayle Mahulette zit het erop na de eerste ronde. De als vierde geplaatste Indonesische Yulia Yosephin Susanto was met 18/21, 14/21 te sterk voor de Nederlandse.

Kwalificatietoernooi
Joran Kweekel en Aram Mahmoud wisten zich uiteindelijk via de kwalificaties niet te plaatsen voor het hoofdtoernooi. Na 2 winstpartijen verloor Joran van Adi Pratama met 9/21, 18/21 en Aram met 17/21, 21/18, 17/21 na ruim een uur spelen van Christian Adinata, beide uit Indonesië.

Ook voor Timo Stoffelen en Chloe Mayer eindigde het toernooi in de kwalificaties.

Kijk voor de speelschema’s en uitslagen op: http://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

Foto’s Badminton Nederland

 

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77