Verslag vierde dag Jeugd Olympische Spelen

Alida speelde vandaag de kwartfinale in het GD met haar partner Andraz Krapez (Slovenië ) tegen Narongrit uit  Thailand en Qin uit China.

De eerste game werd er niet goed gespeeld: Alida en Andraz kwamen teveel onder druk te staan door het goede spel van het Chinees meisje. Deze game werd verloren met 9 – 21.

De tweede game speelden Alida en haar partner een andere tactiek waardoor ze meer grip kregen op het spel en de tegenstanders onder druk kwamen te staan; helaas bij de stand  20 - 20  werden er  2 onnodige  fouten gemaakt en werd de game verloren met 20 - 22 .

Alida kan terug kijken op een goed toernooi met als resultaat de laatste 16 in het damesenkel en een kwartfinaleplaats in het gemengddubbelspel.

Voor beide spelers waren de Jeugd Olympische Zomerspelen een bijzondere ervaring. Deze ervaring kunnen zij meenemen in de verdere ontwikkeling van hun sportcarrière .

Verslag door Robbie Kneefel. 

Ga naar http://www.bwf.tournamentsoftware.com/ voor uitslagen en standen van het badmintontoernooi.

Volg de Jeugd Olympische Spelen via www.nocnsf.nl/nanjing2014. Hier worden dagelijks video's, verslagen en dergelijke geplaatst.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77