Dag 1 DANISA Denmark Open 2018

Bij de DANISA Denmark Open 2018 (onderdeel van de HSBC BWF World tour Super 750 toernooien) in Odense zijn 3 Nederlandse koppels uitgeschakeld.

De koppels Jacco Arends/ Ruben Jille, Robin Tabeling/ Cheryl Seinen en Jacco Arends/ Selena Piek zijn er gisteren niet in geslaagd de tweede ronde te bereiken.

Het koppel Jacco Arends/ Ruben Jille werd op het laatste moment ingebracht in het hoofdtoernooi en verloor net met 17/21, 19/21 van de Japanners Takuto Inoue en Yuki Kaneko.

De koppels Jacco Arends/ Selena Piek en het duo Robin Tabeling/ Cheryl Seinen wisten niet te winnen van respectievelijk de nummer 6 van de plaatsingslijst, het duo Chan Peng Soon/ Goh Liu Ying uit Maleisië (21/18, 19/21,16/21) en de nummer 4 van de plaatsingslijst: Tang Chun Man en Tse Ying Suet uit Hong Kong (14/21,14/21).

Wedstrijden vandaag
Mark Caljouw komt later vandaag nog in actie tegen de sterke Deen Anders Antonsen en het koppel Robin Tabeling/ Jelle Maas treft het als vijfde geplaatste koppel Mathias Boe en Carsten Mogensen uit Denemarken

Eerder al zorgden Selena Piek en Cheryl Seinen voor een enorme stunt door te winnen van de huidige wereldkampioenen en het als zesde geplaatste Japanse duo Mayu Matsumoto en Wakana Nagahara.

Kijk voor alle uitslagen en het speelschema op: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx…

Foto’s Badminton Nederland

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77