Mannenteam

Dubbel Nederlands succes bij RSL Lithuanian International

Bij de RSL Lithuanian International 2019 in Panevezys (Litouwen) heeft Debora Jille twee titels in de wacht gesleept. Met Ties van der Lecq won Debora de mix en met Alyssa Tirtosentono het vrouwendubbel.

Vrouwendubbel
Debora Jille en Alyssa Tirtosentono versloegen in de finale het als tweede geplaatste koppel Amalie Schulz/ Christine Busch uit Denemarken in twee games. In de eerste game konden de Deense vrouwen nog enigszins bijblijven en ging de game met 21/18 naar Debora en Alyssa. Daarna waren de Nederlandse vrouwen veel sterker en pakten zij overtuigend met 21/10 de tweede game en de titel.

Gemengddubbel
Het koppel Ties Van der Lecq / Debora Jille dat zich via de kwalificaties had weten te plaatsen voor het hoofdtoernooi speelde in de finale tegen het koppel Georgii Karpov/ Viktoriia Kozyreva uit Rusland, die in de halve finale nog het koppel Wessel van der Aar en Alyssa Tirtosentono had verslagen. Binnen een half uur wisten Ties en Debora het Russische koppel met 21/14, 23/21 te verslaan en was de tweede titel voor Nederland en Debora Jille een feit.

Kijk voor de uitslagen op: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx…

Foto’s Badminton Nederland

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77