website Cheryl en Selena 01 websize

Bij de 34e editie van de Brazil International Challenge in het Braziliaanse Campinas hebben alle Nederlandse deelnemers de halve finales weten te bereiken.

Mannenenkel
De als eerste geplaatste Mark Caljouw staat in de halve finales na winst op de Mexicaan Lino Munoz met 18/21, 21/14, 21/6 en neemt het daarin op tegen Misha Zilberman uit Israël.

Vrouwendubbel
Selena Piek en Cheryl Seinen (als tweede geplaatst) spelen hun halve finale tegen het Canadese koppel Rachel Honderich/ Kristen Tsai. In de kwartfinale waren Selena en Cheryl veel te sterk voor de Braziliaanse vrouwen Mariana Pedrol Freitas en Bianca Oliveira Lima (21/7, 21/12).

Mannendubbel
In de kwartfinales waren de Nederlandse koppels Jelle Maas/ Robin Tabeling (als tweede geplaatst) en Jacco Arends/ Ruben Jille te sterk voor respectievelijk Joao Bajer en Felippe Curry Fonseca uit Brazilië (21/9, 21/10) en het Amerikaanse koppel Phillip en Ryan Chew (21/13, 21/14).

In de halve finales nemen Robin en Jelle het op tegen het Canadese koppel Jason Anthony Ho-Shue/ Nyl Yakura. Ruben en Jacco spelen tegen de nummer een van de plaatsingslijst Satwiksairaj Rankireddy en Chirag Shetty uit India.

Gemengddubbel
Selena Piek en Robin Tabeling (als tweede geplaatst) nemen het na met 21/19, 21/15 gewonnen te hebben van Ty Alexander Lindeman en Rachel Honderich uit Canada in de halve finales op tegen een ander Canadees koppel: Nyl Yakura/ Kristen Tsai.

Ook het koppel Jacco Arends/ Cheryl Seinen staat in de halve finales na winst op de nummer een van de plaatsingslijst Evgenij Dremin/ Evgenia Dimova uit Rusland met 21/18, 21/16. Jacco en Cheryl nemen het voor een plek in de finale op tegen het Franse koppel Ronan Labar/ Anne Tran.

Kijk voor het speelschema en de uitslagen op: http://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77