Mannenteam

Vandaag start het hoofdtoernooi van de Orléans Masters 2019 dat nog tot en met zondag 24 maart wordt gespeeld.

Mannenenkel
Mark Caljouw is de titelverdediger en als tweede geplaatst. Lukt het hem om na vorig jaar en 2017 opnieuw de eindzege te pakken? Mark had de eerste ronde een bye en start het toernooi vanavond tegen Goh Giap Chin uit Maleisië. Joran Kweekel werd in het kwalificatietoernooi uitgeschakeld met 21/23, 14/21 door Chen Chi Ting uit Taiwan.

Vrouwenenkel
Nederlands kampioene Soraya de Visch Eijbergen en Gayle Mahulette nemen het de eerste ronde op tegen respectievelijk Porntip Buranaprasertsuk uit Thailand en de als derde geplaatste Japanse Ayumi Mine.

Gemengddubbel
Het als achtste geplaatste koppel Jacco Arends/ Cheryl Seinen neemt in hun eerste ronde op tegen het Bulgaars Nederlandse duo Alex Vlaar/ Mariya Mitsova.

Vrouwendubbel
Iris Tabeling en Nadia Fankhauser (Zwitserland) starten vandaag tegen het Maleisische duo Emily Kan/ Isabel Zhong. Gisteren verloor Iris in de kwalificaties van de mix met Andreas Zbinden van de Fransen William Villeger en Sharone Bauer met 17/21, 8/21.

Kijk voor de speelschema’s en uitslagen op: http://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=35C0798A-84D4-4BDC-824C-F1EEE3E9A6D2&c=NED

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77