teamnl teamfoto website

Bij de Princess Sirivannavari Thailand Masters 2019 in Bangkok heeft Selena Piek zich weten te plaatsen voor twee kwartfinales.

In het vrouwendubbel met Cheryl Seinen en met Robin Tabeling in de mix. Voor het koppel Jelle Maas/ Robin Tabeling zit het toernooi er na de tweede ronde op.

Gemengddubbel
Het koppel Selena Piek/ Robin Tabeling wist knap hun volgende ronde te winnen van de als vijfde geplaatste Ronald Ronald en Annisa Saufika uit Indonesië. Het Nederlandse duo was met 21/18, 21/17 te sterk en neemt het nu in de kwartfinales op tegen de nummer twee van de plaatsingslijst het Thaise duo Dechapol Puavaranukroh/ Sapsiree Taerattanachai.

Vrouwendubbel
Selena Piek en Cheryl Seinen (als zesde geplaatst) wisten ook hun tweede wedstrijd te winnen. Ze versloegen het Indonesische koppel Yulfira Barkah/ Jauza Fadhila Sugiarto met 21/15, 21/14 en staan nu de kwartfinales.

Mannendubbel
De als zevende geplaatste Jelle Maas en Robin Tabeling moesten in de tweede ronde met 19/21, 10/21 hun meerdere erkennen in het Chinese koppel Di Zijian/ Wang Chang.

Kijk voor het speelschema en de uitslagen van de Thailand Masters op: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx…

Foto’s Badminton Nederland

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77