Mannenteam

Van woensdag 21 tot en met zondag 25 november vindt in Glasgow de Scottisch Open 2018 plaats. De Scottish Open 2018 open behoort tot de HSBC BWF World tour Super 100 toernooien. Voor Nederland komen de volgende spelers in actie: 

Mannenenkel: Mark Caljouw en Nick Fransman

Mark is als derde geplaatst en heeft de eerste ronde een bye. In de tweede ronde neemt hij het op tegen de Duitser Lars Schaenzler of de Fin Eetu Heino. Nick Fransman heeft ook een bye in de eerste ronde en speelt zijn tweede ronde tegen Kean Yew Loh uit Singapore of Jason Anthony Ho-Shue uit Canada. 

Vrouwenenkel: Soraya De Visch Eijbergen 

Soraya zal in haar eerste ronde in actie komen tegen de Duitse Luise Heim. 

Mannendubbel: Jelle Maas / Robin Tabeling en Jacco Arends / Ruben Jille

Jelle en Robin zijn als tweede geplaatst. Zij zullen hun eerste ronde spelen tegen een koppel uit het kwalificatietoernooi. Jacco en Ruben zijn als zesde geplaatst en en spelen hun eerste ronde tegen de Denen Jeppe Bay / Mikkel Mikkelsen. 

Vrouwendubbel: Selena Piek / Cheryl Seinen en Imke van der Aar / Debora Jille 

Selena en Cheryl zijn dit toernooi als tweede geplaatst. Zij komen de eerste ronde in actie tegen Alzbeta Basova / Michaela Fuchsova. Imke en Debora spelen hun eerste ronde tegen het Deense koppel Alexandra Boje / Sara Lundgaard. 

Gemengddubbel: Cheryl Seinen / Robin Tabeling, Selena Piek / Jacco Arends en Imke van der Aar / Ruben Jille 

In het gemengddubbel komen drie koppels voor Nederland in actie. Selena en Jacco zijn als derde geplaatst en spelen hun eerste ronde tegen de Engelsen Gregory Mairs / Hope Warner. Cheryl en Robin zijn als zevende geplaatst en gaan het openemen tegen een koppel uit China in de eerste ronde. Imke en Ruben zijn niet geplaatst en nemen het op tegen de Fransen Thom Gicquel / Delphine Delrue. 

Veel succes allemaal! 

Kijk voor het speelschema en de uitslagen op: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=B092BC4D-1959-42BF-A5B7-24B63C3DE316

 Volg ons ook via www.badminton.nl  facebook  twitter  instagram

 

Scottish Open 1

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77Core Emblem White